Double Bachelor's degree: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal

ARGEMI ARMENGOL, IMMACULADA

Category: ADJUNCT LECTURER PART TIME T1
Academic profile: Doctorate
Department: ANIMAL SCIENCE
Email: immaculada.argemi@udl.cat

Teaching

Teaching Course Subject
Master's Degree in Swine Health and Production 1 OPTIMIZATION OF SWINE PRODUCTION
Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) 2 MASTER'S THESIS
Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) 2 OPTIMIZATION OF SWINE PRODUCTION
Degree in Agricultural and Food Engineering 2 ANIMAL PRODUCTION BASES
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 3 POULTRY MANAGEMENT AND PRODUCTION
Degree in Agricultural and Food Engineering 3 PIG PRODUCTION
Degree in Agricultural and Food Engineering 4 ECOLOGICAL LIVESTOCK PRODUCTION
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 5 ORGANIC PRODUCTION
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 6 BACHELOR'S THESIS
Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) ANIMAL PRODUCTION BASES

Research

Research profile: Sistemes Ramaders Sostenibles
Thesis Year Direction
Actitud dels consumidors, alternatives d'alimentació i efecte del tipus genètic sobre la qualitat de la canal i de la carn en el porc ecològic 2019 Javier Álvarez-Rodríguez i Daniel Villalba Mata
Publications Year Authors Type
¿Hemos tocado el techo de producción ganadera? 2022 Alvarez Rodriguez, J.; Serrano Perez, B.; Argemí Armengol, I.; Blanco Penedo, I. Article en premsa
Dietary silage supplement modifies fatty acid composition and boar taint in pork fat. 2022 Argemí Armengol, I.; Villalba, D.; Bertolín, J.R.; Latorre, M.A.; Panella Riera, N.; Álvarez Rodríguez, J. Article d'investigació
Locally Grown Crops and Immunocastration in Fattening Heavy Pigs: Effects on Performance and Welfare. 2022 Argemí Armengol, I.; Villalba, D.; Vall, L.; Coma, R.; Roma, J.; Álvarez Rodríguez, J. Article d'investigació
Effects of dietary roughage on organic pig performance, behaviour and antioxidants accretion in perirenal adipose tissue 2020 Argemí Armengol, I.; Villalba, D.; Tor, M.; Bertolín, JR.; Latorre, MA.; Álvarez Rodríguez, J. Article d'investigació
Factors de variació en la producció de canals de porcí ecològica i convencional 2020 Argemi-Armengol I; Villalba D; Alvarez-Rodriguez J Article d'investigació
Actitudes de los consumidores de carne de cerdo en el noreste de España y Portugal 2020 Argemí Armengol, I.; Villalba, D.; Ripoll, G.; Teixeira, A.; Álvarez Rodríguez, J. Article en revista divulgativa
Estrategias de alimentación, evaluación del impacto ambiental y valoración económica de dietas de porcino ecológico 2020 Argemí Armengol I.; Villalba D.; Tor M; Alvarez Rodriguez J. Article d'investigació
Credence cues of pork are more important than consumers' culinary skills to boost their purchasing intention 2019 Argemí-Armengol I; Villalba D; Ripoll G; Teixeira A; Álvarez-Rodríguez J Article d'investigació
Genetic but not lean grade impact on growth, carcass traits and pork quality under organic husbandry 2019 Argemi-Armengol I; Villalba D; Ripoll G; Alvarez-Rodriguez J Article d'investigació
The extent to which genetics and lean grade affect fatty acid profiles and volatile compounds in organic pork 2019 Argemí-Armengol I; Villalba D; Tor M; Pérez-Santaescolástica C; Purriños L; Lorenzo JM; Álvarez-Rodríguez J Article d'investigació