Near infrared hyperspectral imaging as a sorting tool for deoxynivalenol reduction in wheat batches |
2024 |
Vicens-Sans, A.; Pascari, X.; Molino, F.; Ramos, A.J.; Marín, S. |
Article d'investigació |
Quantification and classification of deoxynivalenol contaminated oat samples by near-infrared hyperspectral imaging |
2023 |
Teixido Orries, Irene; Molino, Francisco; Femenias, Antoni; Ramos, Antonio J.; Marín, Sonia |
Article d'investigació |
Near-infrared hyperspectral imaging as a novel approach for T-2 and HT-2 toxins estimation in oat samples |
2023 |
Teixido Orries, Irene; Molino, Francisco; Gatius, Ferran; Sanchis, Vicente; Marín, Sonia |
Article d'investigació |
Micotoxines: una gestió del risc complexa. |
2022 |
Marin, S; Sanchis, V; Molino, F; Ramos, A. |
Article en revista divulgativa |
Las micotoxinas en la alfalfa y sus ensilados: todo un mundo aún por explorar. |
2021 |
Ramos, A.J.; Sanchis, V.; Molino, F.; Marín, S. |
Article en revista divulgativa |
Las micotoxinas: el enemigo silencioso. |
2020 |
Ramos, A.J.; Marín, S.; Molino, F.; Vila-Donat, P.; Sanchis, V. |
Review |
Evaluacion of the chemical and nutritional properties of tunisian almond cultivars. |
2020 |
Gouta, H.; Ksia, E.;Laaribi,I.; Molino,F.; Estopañan,G.; Juan,T.; Kodad,O.; Martínez Gomez,P.; Matínez Garcia,P.J. |
Article d'investigació |
Deoxynivalenol in cereal-based baby food production process. A review |
2019 |
Pascari, X.; Marín, S.; Ramos, A.J.; Molino, F.; Sanchis, V. |
Article d'investigació |
Buenas prácticas en la docencia universitaria con apoyo de TIC. Experiencias en 2016. Titulo capitulo 5: Experiencia de organización de practicas a traves de moodle en el Grado de Nutrición Humana y D |
2017 |
Castro M.; Sanclemente T.; Menal S.; Marques I.; Yagüe C.; Molino F.; Fuentes L.; Arruebo MP.; Plaza MA.; Grasa L.; Rodriguez J.; Meade P.; Puisac B. |
Capítol de llibre d'investigació |
Meat physicochemical properties, fatty acid profile, lipid oxidation and sensory characteristics from three North African lamb breeds, as influenced by concentrate or pasture finishing diets |
2016 |
Hajji, H.; Joy, M.; Ripoll, G.; Smeti, S.; Mekki, I.; Molino Gahete, F.; Mahouachi, M.; Atti, N. |
Article d'investigació |
Concentración de vitaminas liposolubles en la leche de la oveja y en la carne del lechal según la alimentación recibida |
2016 |
Radu C.; Lobón S.; Molino F.; Sanz A.; Joy M.; Ferrer J.; Blanco M. |
Article en revista divulgativa |
Influencia del pastoreo de Alfalfa o esparceta sobre los parámetros productivos y reproductivos de ovejas y corderos |
2016 |
Lobón S.; Blanco M.; Sanz A.; Rufino PJ.; Molino F.; Joy M. |
Article en revista divulgativa |
Valorisation of local almond genotypes regarding their biochemical and mineral compositions |
2016 |
Gouta, H.; Khelifa, R.; Laaribi I.;Mechri, B.; Molino, F.; Estopañan Muñoz G.; Juan Esteban, T. |
Acta congrés |
Effect of vitamin E supplementation or alfalfa grazing on fatty acid composition and expression of genes related to lipid metabolism in lambs |
2015 |
Dervishi, E.; Molino, F.; Sarto, P.; Ripoll, G.; Serrano, M.; Calvo JH. |
Article d'investigació |
Concentración de vitaminas liposolubles en la leche de oveja y en la carne del lechal según la alimentación recibida |
2015 |
Radu, C.; Lobón, S.; Molino, F.; Sanz, A.; Joy, M.; Ferrer, J.; Blanco, M. |
Acta congrés |
Efecto del forraje y la adición de taninos condensados sobre la composición en ácidos grasos de la leche y de la carne de corderos lechales |
2015 |
Lobón, S; Sanz, A; Blanco, M.; Molino, F.; Ripoll G.; Joy, M. |
Acta congrés |
Carotenoids and tocopherol in plasma and fat to authenticate forage feeding in cattle |
2015 |
Blanco, M.; Molino, F.; Ripoll, G.; Casasús, I.; Joy, M. |
Acta congrés |
Structural characterisation of the acyl CoA: diacylglycerol acyltransferase 1 (DGAT1) gene and association studies with milk traits in Assaf sheep breed |
2015 |
Dervishi, E.; Serrano, M.; Joy, M.; Sarto, P.; Somera, A.; González-Calvo, L.; Berzal-Herranz, B.; Molino, F.; Martinez-Royo, A.; Calvo, JH. |
Article d'investigació |
Fat color and reflectance spectra to evaluate the β-carotene, lutein and α-tocopherol in the plasma of bovines finished on meadows or on a dry total mixed ration |
2015 |
Ripoll, G.; Casasus, I.; Molino, F.; Joy m.; Blanco M. |
Article d'investigació |
The relationship between muscle a-tocopherol concentration and meat oxidation in light lambs fed vitamin E supplements prior to slaughter |
2015 |
González-Calvo, L.; Ripoll, G.; Molino, F.; Calvo, J.H.; Joy, M. |
Article d'investigació |
Rumen fermentation pattern and blood metabolites of lambs from three breeds reared on pasture or feedlot |
2014 |
Hajji, H.; Smeti, S.; Mekki, I.; Bouzid, K.; Abdelmoula, J.; Joy, M.; Molino, F.; Atti, N. |
Acta congrés |
Influence of grazing on meat oxidation in light lamb |
2014 |
González-Calvo, L.; Blanco, M.; Ripoll, G.; Molino, F.; Calvo, J.H.; Joy, M. |
Acta congrés |
Determinación de la concentración de alfa-tocoferol en carne de cordero a partir de la concentración de alfa-tocoferol en plasma |
2014 |
Molino F.; Blanco M.; Ripoll G.; González-Calvo L.; Calvo J.H.; Joy M |
Acta congrés |
Efecto del tiempo de suplementación con vitamina E o pastoreo con alfalfa en el contenido de alpha-tocoferol en plasma y carne y en la oxidación lipídica en corderos ligeros |
2014 |
González-Calvo L.; Ripoll G.; Molino F.; Calvo J.H.; Blanco M.; Joy M. |
Acta congrés |
Effects of concentrate supplementation on forage intake, metabolic profile and milk fatty acid composition of unselected ewes raising lambs |
2014 |
Joy M; Ripoll-Bosch R; Sanz A; Molino F; Blasco I; Álvarez-Rodríguez J |
Article d'investigació |
Composición de ácidos grasos de la leche de oveja Assaf y modificación en el perfil de ácidos grasos libres del queso de Teruel durante la maduración |
2014 |
Estrada O.; Molino F.; Joy M.; Ariño A.; Juan T |
Acta congrés |
Effect of grazing alfalfa on α-tocopherol content and FA composition in Longissimus and Semitendinosus muscles of light lambs |
2014 |
Molino, F.; Blanco, M.; González-Calvo, L.; Ripoll, G.; Calvo, J.H.; Joy, M |
Acta congrés |
Efecto de la suplementación con vitamina E en los ácidos grasos poliinsaturados y en la expresión de genes relacionados con el metabolismo lipídico en L. Thoracis de corderos Ligeros |
2014 |
González-Calvo L.; Ripoll G.; Molino F.; Pérez-Velasco L.; Sarto P.; Serrano M.; Joy M.; Calvo J.H |
Acta congrés |
Effect of finishing period length with α-tocopherol supplementation on the expression of vitamin E-related genes in the muscle and subcutaneous fat of light lambs |
2014 |
González-Calvo, L.; Joy, M.; Alberti, C.; Ripoll, G.; Molino, F.; Serrano, M.; Calvo, J.H. |
Article d'investigació |
Evaluation of heavy metals and polycyclic aromatic hydrocarbons in honeys from different origins |
2014 |
Corredera, L.; Bayarri, S.; Pérez, C.; Lázaro, R.; Molino, F.; Herrera, A. |
Article d'investigació |
Structural and functional characterisation of the alpha S1-casein (CSN1S1) gene and association studies with milk traits in Assaf sheep breed |
2013 |
Calvo, J.H.; Dervisi, E.; Sart,o P.; González-Calvo, L.; Berzal-Herranz, B.; Molino, F.; Serrano, M.; Joy, M. |
Article d'investigació |
Effect of finishing period length with vitamin E supplementation and alfalfa grazing on the carcass colour and evolution of meat colour and lipid oxidation of light lambs |
2013 |
Ripoll, G.; González-Calv, L.; Molino, F.; Calvo, J.H.; Joy, M. |
Article d'investigació |
Alfalfa grazing increases vitamin E content and improves fatty acid profile in L. dorsi from light lambs |
2012 |
Joy M.; Molino F.; Gil C.; Estopañan G.; Alvarez-Rodriguez J.; Blanco M. |
Acta congrés |
Gas chromatographic method to determinate the effect of dried treatment of sainfoin (Onobrychisviciifolia) in the methane production |
2012 |
Molino F.; Joy M.; Muñoz F. |
Acta congrés |
Forage preservation (grazing vs. hay) fed to ewes affects the fatty acid profile of milk and CPT1B gene expression in the sheep mammary gland |
2012 |
Dervishi E, Joy M, Sanz A, Alvarez-Rodriguez J, Molino F, Calvo JH. |
Article d'investigació |
Influence of the type of forage supplied to ewes in pre- and post-partum periods on the meat fatty acids of suckling lambs |
2012 |
Joy, M.; Ripoll G.; Molino, F.; Dervishi, E.; Álvarez-Rodríguez, J. |
Article d'investigació |
Easy, Fast and economic determination method of lutein, tocopherol isoforms, tocopherol acetate and b-carotene contents in meat |
2012 |
Molino F.; Blanco M.; Calvo J.H.; Joy M. |
Acta congrés |
Determination of free fatty acids in Teruel cheese by GC-FID with semi-automated SPE system |
2012 |
Molino F.; Estrada O.; Amores G.; Virto M.; de Renobales.; Juan T. |
Acta congrés |
Multiresidue determination of carcinogenic Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in honey by Solid phase extraction and HPLC |
2011 |
Corredera, L.; Bayarri, S.; Pérez, C.; Lázaro, R.; Molino, F.; Herrera, A. |
Article d'investigació |
Influencia de la alimentación y de la lactancia sobre el contenido en vitamina E y ácidos grasos de la carne de corderos ligeros |
2011 |
Joy M; Molino F; Gil C; Estopañan G; Álvarez-Rodríguez J; Blanco M |
Acta congrés |
Effect of Pasteurization and Storage on Tetracycline Levels in Honey |
2011 |
Molino, F.; Lázaro, R; Pérez, C; Bayarri, S; Corredera, L; Herrera, A. |
Article d'investigació |
Plasticity and stability in the major fatty acid content of almond kernels grown under two Mediterranean climates |
2010 |
Kodad, O.; Estopañan, G.; Juan, T., Molino, F.; Mamouni, A.; Messaoudi, Z.; Lahlou, M.; Rafel Socias Co |
Article d'investigació |
Puesta a punto de un método para la determinación de residuos de Tetraciclinas en miel mediante Cromatografía Líquida de Alta Resolución |
2006 |
Molino F.; Lázaro R.; Pérez C.; Herrera A. |
Acta congrés |